Pers kit

Breinwave is een onderdeel van de Abecon Groep. Abecon - opgericht in 1979 - voorziet bedrijven van praktische ICT-oplossingen. Breinwave gaat nog een stap verder. Wij vinden dat onze klanten meer baat hebben bij een ICT-partner dan uitsluitend een ICT-leverancier.

Breinwave brengt duidelijke focus aan in uw bestaande bedrijfsstrategie. We creëren in feite een nieuw startpunt met als basis helder gedefinieerde uitgangspunten. Om vervolgens uw organisatie optimaal in te richten met de juiste Microsoft-oplossingen.

Veel van de oplossingen die Breinwave haar klanten biedt komen tot stand mede dankzij de producten en diensten van onze partners. Inmiddels hebben wij een breed scala aan business partners die wij hier graag aan u voorstellen. Netwerken en samenwerken zijn niet zo maar woorden die we als Breinwave te pas en te onpas gebruiken; het is de kern van ons business model. Breinwave gelooft niet in één persoon of organisatie die alles kan, maar juist in mensen en organisaties die (willen) samenwerken en geloven in de kracht van het netwerk.

Onze partnerships zijn gebaseerd op waarde toevoegen aan elkaar in plaats van afhankelijkheid. Als organisatie maak je bewuste keuzes waar de focus van je producten, oplossingen en diensten ligt en daarmee zijn er dus ook gebieden waar je (bewust) geen kennis en/of capaciteit kunt opbouwen; dit zijn de gebieden waar bij ons samenwerking en partnerships concreet worden ingevuld. Op deze pagina geven wij een overzicht van onze partners. Wij zijn samenwerkingsverbanden aangegaan met advies organisaties, solution providers en software leveranciers; zij vullen ons aan op het gebied van expertise en/of capaciteit en completeren onze oplossingen naar de klant. Met elk van deze partijen is de basis vertrouwen en het willen leveren van de beste oplossing voor onze klanten.

Dit zelfde model passen wij ook toe bij onze klanten. Als organisatie heb je, afhankelijk van de focus en 'volwassenheid' van de ICT organisatie soms behoefte aan capaciteit en soms aan kennis. Wij vinden dat alleen deze kennis leveren tegen een uurtarief, zonder kennisoverdracht, geen waarde toevoegt voor u als klant. Het is vele malen krachtiger als mede door onze inzet en kennisoverdracht de (ICT) organisatie groeit, nieuwe inzichten ontwikkeld en verder te groeit in de kwaliteit van de dienstverlening.

Van deze vorm van samenwerking kan Breinwave ook profiteren doordat de ICT organisatie van de klant groeit in zelfvertrouwen, slagvaardigheid en innovatie; kortom er gebeuren nieuwe dingen. Ook neemt door een dergelijke vorm van partnership het vertrouwen tussen beide organisaties toe. Als Breinwave streven we bij elke klant naar de rol van 'trusted advisor' en we weten dat dit een rol is die nooit vanzelfsprekend is, maar verdiend moet worden en waarin je als partner geen moment mag verslappen.

Download logo

Download beeldmateriaal